Translate

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Valmiina matkaan 11.6.2016




Matkan odotusta

Vielä reilu viikko työsarkaa ennen loman alkua ja moottoripyörämatkalle lähtöä. Tällä kertaa kohteena on Saksa ja Mosel-joen maisemat. Matkan aloitus tehdään Finnlinesilla Helsingistä Travemündeen.

Vuosien aikana on tullut käytyä Ruotsin kautta Tanskassa ja Norjassa ja tällä kertaa ajatus matkasta Etelä-Ruotsin ja Tanskan kautta Saksaan ei houkutellut. Matkamessujen aikaan löytyi kohtuuhintainen edestakainen ylitys Helsingistä Saksaan joten nyt testataan ensimmäisen kerran tällaista vaihtoehtoa.

Tarkoitus on tämän blogin kautta pitää "matkapäiväkirjaa" jotta tarina valmistuu sitä mukaa kun matkakin etenee.

Tapaamisiin netissä!




Odotusta terminaalissa



Lähtöpäivä koittaa tuulisena ja kylmänä.
Matkaseurueemme toinen pariskunta rantautui eilen perjantaina Vesilahteen ja tänään yhteinen startti klo 11:15 kohti Helsinkiä ja Vuosaaren Hansaterminaalia. Ei mitenkään yllätä, että ennen Iittalaa jo saatiin pieni sadekuuro niskaamme, mutta se onneksi hyvin lyhytaikainen harmi.
Matkalla pikainen kahvitauko Hämeenlinnassa jälkikasvun luona ja matka jatkuu kohti Helsinkiä. Tankit täytetään Keimolanportissa; Saksan maalla kun ei ole odotettavissa edullisempia bensahintoja. Opasteet Vuosaaren satamaan ovat hyvät ja perille lähtöselvitykseen n. klo 14 löydetään eksymättä. Jonossa on muitakin motoristeja
(ainakin 25 pyöräkuntaa). Plussat Finnlinesille siitä, että klo 15 tulee 'johtoauto' mikä saattaa motoristit laivaan ja kannelle 7.

Helsinkiä ei enää laivan kannelta näy


Menomatkalla meitä palvelee 2 hengen hytit kannella 9 ja ensivaikutelma asumuksesta ihan jees. Kotiin unohtunut matkahiustenkuivainkaan ei harmita, kun wc/kylpyhuoneessa on hiustenkuivain. Laiva starttaa liikkeelle klo 17 ja hieman jännittää minkälaista puhuria ja keikutusta on luvassa kun matkallakin tuulen tunsi pyörän kyydissä.

Täältä tullaan Saksa!






Kuten niin usein ennenkin, lähtöpä 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti