Translate

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Matkapäivä laivalla 12.6.

Ensimmäiseksi pitää todeta että laiva on todella siisti ja toimiva. Myös eilen illalla nautittu illallinen maistui kaikille. Samoin eväs tämän päivän brunssilla. Tuuliolosuhteista huolimatta laiva on kulkenut vakaasti kohti Saksaa. Miesten kokemukset saunasta eivät oikein suomalaisittain olleet kohdallaan koska kiukaan vastukset olivat rikki ja löylyt sen mukaiset. Hintataso laivalla on kohtuullinen; oluen ja kuohuviinin saa alle viidellä eurolla (koko plo n. 18 euroa). Finnlinesin star-club kortillakin tietyistä juomista saa vielä hinta-alea.
Tällä retkellä matkustajia on viihdyttänyt juontajapari jolle olemme jo ryhmänä tulleet tutuksi. Eilen illalla valitsimme baarin ainoan vapaan pöydän ja seuraavaksi naisväki huomasi laulavansa karaokea antaumuksella. Tämän matkapäivän ohjelmassa puolestaan oli tunnusmusiikkivisa jossa oikeasta vastauksesta sai arpalipun kulhoon. Johtuiko sitten arpalippujen lukuisasta määrästä mutta molemmat kuohuviinipalkinnot osuivat arvonnassa meille. Reilu peli -meiningillä toinen pullo arvottiin kuitenkin uuteen osoitteeseen. Ja hyvä niin. Henkilökunta on mukavaa.


Ruokailukokemusten jälkeen ateriapakettia voi lämpimästi suositella ostettavaksi jos/kun joskus ylität Finnlinesilla Suomesta Saksaan. Ainoa asia mikä hivenen ärsyttää ja toisaalta ihmetyttää, on saksalaisten kanssamatkustajien osaamattomuus odottaa jonossa vuoroansa.
Sitä mukaa kun alus lähestyy määränpäätä, niin taivaskin on synkentynyt. Mielenkiinnolla odotamme millaisessa säässä matkamme huomenna etenee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti